Kábeldaráló, hulladékkezelő és újrahasznosító gépek, forgács-centrifugák, rúdadagolók és egyéb ipari gépek
   
 

RBD 25

2017.11.06.

Ünnepelje minden Vidi-szurkoló és szimpatizáns velünk december másodikán az Üllői úton a csoportunk megalakulásának 25. évfordulóját!
Az elkövetkező hetekben egy kis időutazás keretében visszatekintünk az elmúlt 25 évre, ikonikus pillanatokkal, felejthetetlen élményekkel.
Lehet te is részese voltál? Vagy szeretnél részese lenni?

A jegyek már megvásárolhatók a Vidishopban. Az utazás szervezés alatt. A látvány már készül. Szurkolj és ünnepelj velünk!
Hajrá Vidi! Álé RBD!

RBD 25

1992. Késő őszi nap. Maroknyi fiatal a Kantina sörözőben elhatározza, hogy létrehoz egy szervezett szurkolói csoportot, amely Red Blue Devils néven debütált a következő tavasz során a magyar lelátókon.
A srácok csak arra gondoltak, hogy szeretnék összefogni a fiatal Vidi-szurkolókat, és zászlót lengetni, hangosan énekelni, közös utakat szervezni.
Ám, egy apró szikrából egy lángtenger lett. Negyed század alatt generációk sora, apák és fiúk, anyák és lányaik lettek tagjai az RBD-nek.
Meccsek, élmények és barátságok, szerelmek és csalódások. Országok, városok, kocsmák, terek, autópályák menti pihenőhelyek. És megannyi érzés…


https://www.youtube.com/watch?v=heUIBWq04aovissza

Legújabb galéria:


2017.05.21. RBD Horgászverseny - 8. Savanyú Emlékkupa