Kábeldaráló, hulladékkezelő és újrahasznosító gépek, forgács-centrifugák, rúdadagolók és egyéb ipari gépek
   
 

Pécs-Videoton (0-2) 10. forduló, beszámoló

10/10
Nélkülünk…

Közel 22 évvel ezelőtt, amikor megalakult az RBD, egy olyan célt fogalmaztak meg az akkori alapító srácok, hogy minden bajnokin ott kell lennünk. Legalábbis minden bajnokira elindultunk. Volt, hogy a kékek kapcsolták le a brigádot, volt, hogy csak páran jutottak el valamiért… És olyan is volt, amikor szinte csak mi voltunk kint egy-egy hazai, vagy éppen idegenbeli bajnokin.

Ám, most Pécsre már el sem indultunk. Fájó szívvel, rossz érzéssel, de itthon maradtunk. (Kivétel azok a srácok, akik a lengyel barátoknál tettek látogatást.)

 Volt aki otthon, volt aki sörözőben, nagyobb társasággal nézte a mérkőzést, ahol az üresen kongó lelátók előtt játszottak a csapatok. A vendégszektor nélkülünk sem volt üres, ám elképzelhető milyen hangulat lett volna, ha mi is – és a pécsi riválisaink is – bent vannak a stadionban. Egy parázs hangulatú, szurkolói szempontból mindenképpen rangadónak nevezhető mérkőzést silányított le az MLSZ – de mindez értünk történik. A NÉZŐKÉRT. A CSALÁDOKÉRT…

A csapat magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, Nikó pedig egy Ikonná kezd válni. Tegyenek elé egy 8 éves szerződéshosszabbítást, de azonnal!

10/10, életünk legjobb szezonja…lehetne.

A román túra után érkezik a regnáló bajnok, mi pedig újra ott lehetünk a lelátón. Jöjjön mindenki, nagy hangulat lesz!

Hajrá Vidi! Álé RBD!

vissza

Legújabb galéria:


2017.05.21. RBD Horgászverseny - 8. Savanyú Emlékkupa