Kábeldaráló, hulladékkezelő és újrahasznosító gépek, forgács-centrifugák, rúdadagolók és egyéb ipari gépek
   
 

IX. RBD Kupa

9. alkalommal került megrendezésre az RBD nyári kispályás labdarúgótornája. Ezúttal 8 csapat részvétele mellett rúgtuk a bogyót, és egy egész napon és éjszakán át tartó közös buli részesei lehettünk.

Kora reggel lengyel testvéreink megérkezésével, majd a pálya előkészítésével vette kezdetét az esemény. (Kicsit burleszk jelleget adott a dolognak az, hogy a Felcsút tulajdonában van a Vidi edzőpályáinak jelentős része, ezért nem kis szervezést igényelt, hogy valóban az otthonunkban tudjuk megrendezni a tornát.)

A nyolc csapat 2 csoportban kezdte meg a mérkőzéseket. Az RBD-s brigádokon kívül vendégségben először lépett pályára nálunk a Raków szurkolói csapata, valamint a Loki szurkolói. Ezen kívül még egy Vidistákból álló együttes a VÁLASZ szállt harcba az aranyéremért és a kupáért.

Változatos, jó iramú mérkőzések zajlottak a tűző napon. A hőséget természetesen mindenki különböző italok fogyasztásával próbálta enyhíteni; izotóniás ital, víz, sör, rozé fröccs…kinek mi vált be.

A csoportmérkőzések során az A csoportból az előzetes esélyeknek megfelelően a Diszkós Brigád és a VÁLASZ csapatai egyenlő pontszámmal jutottak tovább. (a jobb gólkülönbség döntött a sokszoros győztes Diszkós javára)

Ezzel szemben a B csoportban a Raków-os srácok szereplése nem okozott meglepetést, annál inkább a Faházas fiúk magabiztos továbbjutása, akiket az elődöntőben a későbbi győztes tudott csak megállítani.

A bronzmeccsen a csoportbéli vereséget követően 3-1 –re nyert a Faház a Raków ellen. A döntő kérdése csak az volt, hogy újra a Diszkós örülhet, vagy a vándorkupa egy évig nem a csoport birtokában lesz. A döntőben megismétlődött a bronzmérkőzés eredménye, így a VÁLASZ csapata az ezüstérmet vehette át, míg a Diszkós Brigád újra gyarapította az aranyérmeinek a számát.

A mérkőzések után a bográcsban készült ebéd elfogyasztása után következett az érmek és a kupa átadása. Közös szurkolás során, a pirotechnika bevetése mellett nem feledkeztünk meg Komcsiról sem, hisz közös rigmussal emlékeztünk meg a debreceni Vezérről.

Az este közös italozás során cseréltünk eszmét lengyel testvéreinkkel, és a debreceni srácokkal.

Természetesen a brigádok jelentős része – nyár lévén – Siófokon folytatta az éjszakát, és a hírek szerint jó páran elcsípték a bulit!!

Köszönjük vendégeink részvételét!

Hajrá Vidi! Álé RBD! 

vissza

Legújabb galéria:


2017.05.21. RBD Horgászverseny - 8. Savanyú Emlékkupa